Voor mij is het vooral belangrijk dat de leerlingen zich veilig voelen in mijn lessen en dat ze weten dat er naar hen geluisterd wordt. Daarom werk ik veel met eigen inbreng en zijn de lessen 45 minuten, wat ook de tijd biedt om met deze inbreng aan de slag te gaan.

We maken muziek en oefenen muziektheorie, dit wordt op veel verschillende manieren gedaan, waaronder werkbladen en spelletjes. Ook kunnen we werken aan het maken van eigen liedjes of muziekstukken.

De lessen kunnen bij de leerling thuis worden verzorgd tegen een kleine reiskosten vergoeding, zie de tarieven. Om dit mogelijk te maken is het wel vereist dat er een goed lesinstrument aanwezig is.

Het is ook mogelijk om de les in een duo-vorm te volgen. Hierbij is het dan wel van belang dat de leerlingen zich op hetzelfde niveau bevinden. Om deze leerlingen ook genoeg ruimte te bieden duren deze lessen 60 minuten.

Wat betreft de frequentie zijn er veel mogelijkheden, waaronder wekelijkse of tweewekelijkse lessen of zelfs maandelijks of eenmalige lessen. Tot 18 jaar raad ik wekelijkse lessen aan om het oefenen en de vooruitgang te bevorderen.

Voor meer informatie of specifieke mogelijkheden kun je via het contactformulier of telefonisch contact opnemen.