Zingen kan altijd en overal!

Met behulp van zangles kan iedereen leren zingen, veel mensen vinden zingen al snel lastig en/of spannend. Dit is jammer wat zeg nou zelf wat is er nou mooier dan een goed koor, wat je kan ontroeren of een solozanger of zangeres die prachtig lied ten gehore brengt. Hoe leuk zou het zijn als jijzelf in het koor zou zitten of die solozanger of zangeres bent?

Door het nemen van zanglessen kun je handvatten krijgen en verschillende vaardigheden leren die je helpen om beter te leren zingen. Zangles kan ook belangrijk zijn om verschillende stemproblemen te voorkomen. Het repertoire is zeer wisselend en hangt vooral van de eigen interesses en inbreng. Tijdens de lessen is er de mogelijkheid om begeleid te worden op piano of gitaar. Op het gebied van zang is er steeds weer wat nieuws, daarom ben je nooit uitgeleerd en zijn opfrislessen ook vaak op hun plaats.

Het is mogelijk om de zanglessen te volgen vanaf 6 jaar. Voor deze jongere doelgroep is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de opstartende kinder- of jeugdkoren.

Voor de volwassen dames is er de mogelijkheid om eens te kijken bij “Ensemble Tiramisu”, waar ik dirigeer. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar.

Voor meer informatie wijs ik u door naar de pagina’s over de koren.