Over Mij

Diede Drijfhout

Ik ben Diede Drijfhout en mij leven heeft eigenlijk altijd al in het teken van muziek gestaan. Vanaf een jonge leeftijd heb ik muzieklessen gevolgd in: Blokfluit, Cello, Piano,  Gitaar, Viool, Altsaxofoon en Zang. Mijn hele jeugd ben ik hobbymatig met muziek bezig geweest, onder andere in een kinderkoor en strijkorkest. In mijn tienerjaren ben ik me professioneler gaan richten op muziek, zoals het optreden met bands en lesgeven op scholen en bij muziekkampen.

Dit leidde er toe dat ik in 2013 lessen ging volgen op het Prins Claus Conservatorium in Groningen, op de opleiding Docent Muziek, met als 1ste musiceervak Jazz en Lichte muziek Zang. In datzelfde jaar ben begonnen als ZZP-er met geven zanglessen aan kinderen. Later is dit uitgebreid met het geven instrumentale lessen, zoals piano en gitaar en het lesgeven aan volwassen. Momenteel dirigeer ik bij Zang en Vriendschap en de Sjongerij.

Verder heb ik 2 jaar de opleiding logopedie gevolgd, want een goede ondersteuning geeft bij de zanglessen.

Ik streef er naar om verder door te groeien en om de leerlingen te bieden wat er op dit moment op de markt is. Voor mij betekent dit dat geen enkele les hetzelfde is. Dat ieder kind zijn eigen inbreng heeft en veel persoonlijke aandacht nodig heeft om te kunnen groeien. Vandaar dat mijn slogan is:

 Muziek is Maatwerk

Voor de toekomst, zijn er nog veel dromen en wensen zoals het opzetten van Kinder- en Jeugdkoren, waar ik momenteel mee bezig ben. Het uitbreiden van de instrumentale lessen met viool-, blokfluit- en ukelelelessen. Ook zou ik graag door willen groeien in het dirigeren en het lesgeven aan zeer jonge kinderen.

De aantallen op dit moment:

Totaal

0
Leerlingen
0
Koren

Privelessen

0
Zang
0
Piano
0
Gitaar

Koren

0
Sjongerij
0
Zang en Vriendschap